Sobre nosaltres

Els creadors i autors d’aquest blog som dos: en Josep Duran i l’Eulàlia Triadú, actualment, estudiants de 4t d’Educació Primària a la FPCEE de la Universitat Ramon Llull.

Aquest espai neix de les inquietuds i la voluntat de mantenir-nos al dia i en formació constant que tots dos tenim. És un lloc per compartir, reflexionar i aprendre sobre tot allò que té relació amb el món educatiu.

Anuncis

2 responses to “Sobre nosaltres

 1. montse

  Enhorabona! No sabeu la il·lusió que em fa haver llegit la vostra opinió!!!
  Bàsicament per dos motius:
  un, perquè començo a sentir, a rel de la decisió de Finlàndia, que aprendre a escriure en lletra lligada potser ja no serà una qüestió prioritària i, per tant, una tortura obligatòria per aquells nens i nenes que hi tinguin una especial -o no- dificultat.
  i l’altre, perquè el fet que sigueu estudiants de magisteri, amb una visió tan clara i valenta sobre el què s’està fent a les escoles, em dóna esperança pel futur de l’educació.
  Gràcies!!!

  Liked by 1 person

  • Moltíssimes gràcies Montse!! Pel comentari, pels elogis i per donar-nos la teva opinió. Ens motiva i ens anima a seguir endavant saber que algú valora el que escrivim tot i ser joves estudiants amb molt per fer i aprendre. Esperem seguir en una línia ascendent i, sobretot, que no deixis de llegir-nos!! Gràcies de nou!

   M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s